Edremit Emlak



Istockphoto 1496915186 612x612

Güvenli ve konforlu bir yaşam alanı için siz de Edremit Emlak olarak bize tercih edebilir ve istediğiniz gayrimenkulü hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Yaşam alanlarının modern ve şık bir şekilde tasarlanmış olması insanların tercihidir. Arsa, arazi, daire, yazlık, müstakil ev, iş yeri, dükkan, apartman, bina, ofis,  rezidans gibi aklınıza gelebilecek her türlü gayrimenkul türüne sitemiz üzerinden ulaşım sağlar ve detaylı bir şekilde inceleme fırsatı yakalarsınız. Fonksiyonel ve modern tasarıma sahip olan pek çok yer sitemizde sizleri bekliyor. Sitemizi ziyaret ettiğiniz zaman bulabileceğiniz gayrimenkulleri şu şekildedir

  • Arsa
  • Villa
  • Daire
  • Tarla
  • Zeytinlik
  • Bina
  • Apartman
  • Dükkân
  • İş yeri

Satılık Daire

Ferah ve geniş yapıya sahip olan daireler, doğa ile iç içe bir ortamda bulunabileceğiniz yerler, kaliteli malzemelerden inşa edilmiş evler için siz de sitemize giriş sağlayarak sitemizde yayınlanan ilanları detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Bir daire satın almak herkesin hayalidir. Daire satın alma gibi bir hayaliniz bulunuyor ise ve belirlemiş olduğunuz bir kriter var ise filtreleme sekmesi sayesinde sitemiz üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Örnek vermek gerekir ise satın almak istediğiniz evin sessiz sakin bir ortamda olmasını istiyor olabilirsiniz, ya da merkeze çok yakın bir yerde yakınında alışveriş merkezi sağlık ocağı okul gibi yerlerin bulunmasını istiyor olabilirsiniz. Elinizde belirli bir miktar para olabilir ve bu bütçe kapsamında bir ev bulmak istiyor olabilirsiniz. Bu gibi bilgileri girip arattığınız zaman yalnızca sizlerin satın alabileceğiniz ve size uygun olan evleri bulursunuz. Satılık daire ihtiyacınız için hemen sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Satılık Villa

Bir villa satın almak ve sevdikleriniz ile beraber konforlu ve çok güzel bir vakit geçirmek mi istiyorsunuz. Sitemize giriş sağladığınızda satılık villa kategorisini tıklayıp size uygun olan villalara göz gezdirebilirsiniz. Satılık villa fiyatları tercih edeceğiniz villanın kriterini nerede bulunduğuna özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Fiyatlar ile alakalı detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız hemen sitemize giriş sağladıktan sonra yayınlanan güncel ilanlara bakabilir ve villa fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Konforlu geniş yapıya sahip olan yapım esnasında kaliteli malzemeler kullanılan modern ve şık görüntüsü bulunan villalar için siz de hemen sitemize kaydınızı gerçekleştirmelisiniz efendim.

Connection problem

Your internet connection is broken,
we miss you so much already!