​ Edremit Kat Karşılığı Arsa



Istockphoto 1346744481 612x612

Kazançlı ve aynı zamanda güvenilir bir proje mi istiyorsunuz. Mükemmel bir yatırım için kat karşılığı arsayı tercih edebilirsiniz. Geleceğe yönelik değer artışı meydana geldiği için siz de bu durumdan ciddi oranlarda avantaj imkanı elde edersiniz. Edremit kat karşılığı arsa ilanları için siz de sitemize tercih edebilir ve detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Bir arsanın merkeze yakın olması, sosyal imkanların olduğu yerlere kolay bir şekilde erişim olması, toplu taşıma alanlarına yakın bir yerde olması arsanın değerini artırır. Siz de geleceğe yönelik yatırım yapmak istiyorsanız bu tarz arsalara bakarak avantaj sağlayabilirsiniz. Sitemizde bulabileceğiniz gayrimenkul türleri ise şu şekildedir

  • Bina
  • Daire
  • Apartman
  • Müstakil ev
  • Yazlık
  • Rezidans
  • Villa 

Kat Karşılığı Arsa Avantajı

Bir kişi kat karşılığı arsa olarak müteahhit ile anlaşma sağlar ise bu durumda hem müteahhitler hem de arsa sahipleri faydalanır. Arsanız bulunuyor ise müteahhit ile anlaşma sağladığınızda belirli bir miktar kata sahip olursunuz. Bu arsanızın büyüklüğüne bağlı olarak değişiklik gösterir. Kat karşılığı arsa avantajı oldukça fazladır ve bu durumdan hem müteahhit hem de arsa sahibi olumlu bir şekilde etkilenir. Gelir elde etmek ve aynı zamanda ileriye dönük yatırım sağlamak istiyorsanız arsa bunun için son derece idealdir. Sitemize giriş sağlayarak siz de kat karşılığı arsa ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilir ve bu konuda daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Kat Karşılığı Geniş Konumlu Arsa

Geleceği kazançlı bir yatırım yapmak istiyorsanız arsa bunun için idealdir. Ancak tercih edilecek arsanın sosyal alanlarının olması, yakınında alışveriş merkezi, okul, hastane, sağlık ocağı gibi yerlerinin olması arsanın değerine değer katacaktır. Güvenilir bir şekilde gerçekten yatırım yapmak istiyorsanız en iyi arsayı tercih etmeniz gerekecektir. Kat karşılığı geniş konumlu Arsa için hemen sitemize giriş sağlamanız gerekir. Sitemizde daha önceden kaydınız bulunmuyor ise kaydol sekmesini tıklayıp detaylı bilgileri girip hemen kaydınızı yapabilirsiniz. Bunun sonrasında ise kat karşılığı arsalar kategorisine girerek yayınlanan ilanlara teker teker bakabilirsiniz. Siz de istemiş olduğunuz kat karşılığı arsalara kolay ve hızlı bir şekilde sitemiz üzerinden ulaşım sağlarsınız.

Connection problem

Your internet connection is broken,
we miss you so much already!