​ Edremit Satılık Dubleks Daire



Istockphoto 955129092 612x612

Lüks ve aynı zamanda konforun buluşma noktası olan dubleks daire ihtiyacınız için siz de sitemizi tercih edebilirsiniz. Aydınlık ve ferah salonu ile sizlere konforlu bir yaşam imkanı tanıyan, kaliteli yapıya sahip olan, zemin kaplamaları ile modern bir görüntü oluşturan pek çok dubleks daire vardır. Ankastre mutfağı ve aynı zamanda geniş yapıya sahip olan alanı ile aileniz ile rahat bir şekilde yemek yiyebilir ve yemek yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Tercih edeceğiniz dubleks dairelerde genelde teras, banyo, yatak odası, ebeveyn banyo,  geniş salonu, sosyal tesisi, otoparkı, güvenliği, ısıtma ve soğutma gibi özellikleri bulunur. Sitemizi tercih edeceğiniz zaman bulabileceğiniz diğer gayrimenkul şeyleri şu şekildedir.

  • Arsa
  • Tarla
  • Daire
  • Bina
  • Apartman
  • İş yeri
  • Dükkan
  • Zeytinlik

Edremit Satılık Dubleks Daire Fiyatları

Hem huzurlu bir hayatın hem de modern bir yaşamın ihtiyaçlarını karşılayan dubleks daireler pek çok kişinin aradığı mekandır. Çünkü insanlara sunmuş olduğu imkanlar tasarım ve konum oldukça idealdir. Edremit satılık dubleks daire fiyatları ise satın almak istediğiniz dairenin özelliğine ve aynı zamanda bulunmuş olduğu konuma bağlı olarak değişiklik gösterir. Örnek vermek gerekirse bahçesi olan ya da havuzu olan bir dubleks daire arıyorsanız elbette ki bunun miktarı daha fazla olacaktır. Sitemize giriş sağlayıp filtreleme sekmesini kullanarak daha hızlı bir şekilde aramış olduğunuz özellikteki dubleks dairelere ulaşım sağlayabilir ve detaylı bir şekilde inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Edremit Uygun Fiyatlı Dubleks Daire

Uygun fiyatlı aramış olduğunuz kriterde ki dubleks dairelere sitemiz üzerinden saniyeler içerisinde ulaşım sağlayabilmeniz mümkün olacaktır. Okul ve hastanelere yakın, alışveriş ve eğlence merkezlerine ulaşımı kolay, otoparkı bulunan, güvenliği olan pek çok seçenekte dubleks daireler mevcuttur. Geniş teresa sahip olan ve aynı zamanda muhteşem manzarası olan dubleks dairelerde aileniz ile beraber keyifli bir şekilde vakit geçirebilir ve huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz. Edremit uygun fiyatlı dubleks daire ihtiyacınız için hemen siz de sitemize kaydınızı gerçekleştirmelisiniz. Kayıt olduktan sonra ise aramış olduğunuz daireyi bulur ve satın alırsınız.

Connection problem

Your internet connection is broken,
we miss you so much already!