​ Edremit Satılık Ters Dubleks



Istockphoto 955129092 612x612

Lüks ve konforu bir arada bulunduran ters dubleks daireler herkesin hayalidir. Şehrin  tam ortasında birbirinden modern tasarıma sahip olan ters dubleks dairelere ulaşım sağlamak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sitemize giriş sağladıktan sonra Edremit satılık ters dubleks kategorisine giriş sağlayıp yayınlanan güncel ilanlara detaylı bir şekilde ulaşım sağlayabilir ve inceleyebilirsiniz. Günümüzde modern yaşam pek çok kişinin tercihidir. Bu sebebe bağlı olarak da kaliteli malzemelerden inşa edilmiş geniş iç mekanları bulunan ters dubleks daireler için hemen sitemize kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Sitemize giriş sağladığınızda yalnızca kaç dubleks dairelere değil aşağıdaki gayrimenkullere de ulaşım sağlayabilmeniz mümkündür

  • Daire
  • Bina
  • Apartman
  • Arsa
  • Tarla
  • Villa
  • Yazlık
  • Rezidans
  • Zeytinlik

Edremit Uygun Fiyatlı Ters Dubleks

Ters dubleks daireler konforlu ve rahat yaşam için son derece idealdir. Ters dubleks dairelerde şık ve modern tasarıma sahip olan 2 banyo bulunur. Geniş yapıya sahip olan yatak odaları, işlevsel depo alanları ve aynı zamanda teras bahçe gibi açık alanları bulunur. Teras ve bahçe tarzı açık olan alanlarda aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte keyifli bir vakit geçirebilmeniz mümkündür. Aynı zamanda soğutma ve ısıtma sistemleri bulunur ve ortam ideal ısıyı yakalar. Edremit uygun fiyatlı ters dubleks ihtiyacınız bulunuyor ise hemen sitemize kaydınızı gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz. Sitemize giriş sağlayarak kendi bütçenize uygun olan ve zevkinize hitap eden pek çok ters dublekse ulaşım sağlayabilir ve detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Edremit Ters Dubleks Fiyatları

Tercih edeceğiniz ters dubleks dairelerin kullanışlı modern şık ve aynı zamanda geniş yapıya sahip olmasını istiyorsanız doğru yerdesiniz. Aramış olduğunuz her türlü özelliğe sahip olan dairelere sitemiz üzerinden kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Edremit ters dubleks fiyatları tercih edeceğiniz dairenin bulunmuş olduğu yere ve aynı zamanda özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Ancak sitemize giriş sağladıktan sonra filtreleme sekmesine tıklayıp kendi bütçenize uygun ve aynı zamanda belirlemiş olduğunuz özellikteki dairelere kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. İsterseniz satıcı ile birebir görüşme imkanına sahip olur ve satın almak istediğiniz dubleks daire hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Connection problem

Your internet connection is broken,
we miss you so much already!