Sahibinden



Istockphoto 1488170947 612x612

Sahibinden satılık daire, kiralık daire, satılık villa, kiralık villa, satılık yazlık, kiralık yazlık, satılık dükkan,kiralık dükkan gibi aklınıza gelebilecek her türlü gayrimenkule ulaşım sağlarsınız. Sitemizde yayınlanan pek çok ilan vardır ve istemiş olduğunuz gayrimenkul çeşidine ise ulaşım sağlayarak detaylı bir şekilde inceleme fırsatı yakalarsınız. Sitemize giriş sağlayabilmeniz için kayıt olmanız gerekecektir. Kaydınızı gerçekleştirdikten sonra ise pek çok kategori karşınıza çıkar. Hangi gayrimenkule ihtiyacınız bulunuyor ise bu kategoriyi tercih ederek yayınlanan ilanlara teker teker göz gezdirebilirsiniz. Bir iş yeri satın almak mı istiyorsunuz. Tercih edeceğiniz iş yerinin ferah geniş ve aynı zamanda şık tasarıma sahip olmasına mı arzu ediyorsunuz. Sitemiz üzerinden istediğiniz iş yerine bulabilir ve hemen satın alabilirsiniz. Sitemizi tercih ettiğiniz zaman bulabileceğiniz gayrimenkul türleri şu şekildedir

  • Müstakil ev
  • Bina
  • Apartman
  • İş yeri
  • Dükkan
  • Rezidans
  • Yazlık
  • Villa

Sahibinden Gayrimenkul

Merkeze yakın bir yerde daire satın almak veya kiralamak istiyor olabilirsiniz. Bulunmuş olduğunuz yere yakın alışveriş merkezi, hastane, okul gibi yerlerin olmasından yana iseniz hemen filtreleme sekmesine tıklayıp detaylı bir şekilde aramış olduğunuz özellikleri belirtebilirsiniz. Sahibinden gayrimenkul için siz de sitemizi ziyaret ettiğiniz zaman aramış olduğunuz gayrimenkul türüne en kısa süre içerisinde ulaşım sağlarsınız. Çünkü sitemiz gelişmiş olan ve kullanıcılarına en iyi şekilde hizmet sağlayan bir yerdir. Platformunuzu ziyaret ettiğiniz zaman ise en güncel ilanlara bakabilir ve daha sonra ise detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Sahibinden Uygun Fiyatlı Gayrimenkul

Fiyatı uygun olan ve aynı zamanda sizin aramış olduğunuz kriterde bulunan bir gayrimenkul ihtiyacınız var ise doğru sayfadasınız efendim. Sıcak günlerden bunaldıysanız ve hem uygun fiyatlı hem de doğa ile iç içe denize karşı bir villada tatilinizi yapmak istiyorsanız hemen aramış olduğunuz villa'ya sitemiz üzerinden ulaşım sağlarsınız. Sahibinden uygun fiyatlı gayrimenkul ihtiyacı için pek çok kişinin adresi platformumuzdur. Sevdikleriniz ve değer verdikleriniz ile tatilinizi konforlu ve en iyi şekilde yaparsınız. Sitemize giriş sağlayarak istemiş olduğunuz villayı bulur ve hemen ardından ise rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz. Konforlu ve hayalinizdeki gibi tatil yapmak istiyorsanız hemen siz de sitemize kaydınızı gerçekleştirmeye ne dersiniz.

Connection problem

Your internet connection is broken,
we miss you so much already!